Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

#kritikanalul

újbarbár

újbarbár

Gus Van Sant - The Discipline of D.E. (1982)

2015. augusztus 17. - szarmedve

Próbáljuk úgy élni az életünket, hogy a lehető legnagyobb idő- és energiamegtakarítással végezzük mindennapi és nem mindennapi dolgainkat is, legyen az egy villanykörte becsavarása vagy épp az ágytól az íróasztalig való eljutás mesteri fokon űzött helykihasználó és testkoordináló rituáléja. Gondoljunk csak bele, hogy a másodperc töredéke alatt milyen precíz és felépített eseménysort jelzünk elöre saját magunk számára. 
A villanykörtét kivesszük a papírdobozból, miközben eszünkbe jut a doboz kidobásának lehetősége ám mivel a szobában állunk (még nem a széken), meglehetősen időpazarló életmódra vallana, ha ezt most tennénk meg, nem a főművelet végrehajtása után.
Miután kezünkben az égő és a doboz is az asztalon hever, a már korábban odakészített székre felállunk, számításba véve persze azt a lehetőséget, hogy a szék lába eltörik, ezáltal a miénk is, na meg az égő is persze. Közben eltűnődünk azon törött lábbal a szőnyegen ülve, hogy ha kivittük volna a villanykörte papírdobozát akkor, amikor eszünkbe jutott, vajon visszafelé jövet nem vettük volna alaposabban szemügyre a széket, melynek eltörése, lábunkkal egyetemben számításba vehető.

https://youtu.be/eoOUBETTyMI

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbarbar.blog.hu/api/trackback/id/tr697713070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása